Menu

ACTIVITEITEN First art fair

EXTRA ARTIST TALK op zondag 21 januari

De ervaring leert: als je meer weet over de drijfveren van een kunstenaar begrijp je zijn of haar werk beter en ga je het nog meer waarderen.
Op zondag 21 januari om 15:00 uur herhaalt Saskia Pfaeltzer haar ARTIST TALK voor degenen die er vanwege de storm op donderdag niet bij konden zijn. Zij presenteert en signeert dan ook haar nieuwe boek.

expositie giovanni tommasi ferroni

Op het Panoramadeck zal een imposante  solotentoonstelling worden ingericht met circa 70 werken van de Italiaanse schilder Giovanni Tommasi Ferroni: een hedendaagse schilder wiens artistieke genen afkomstig zijn uit een bijzondere familie van Toscaanse kunstenaars die eeuwen terugvoert. De collectie magisch-realistische werken die getoond zal worden is afkomstig uit de nalatenschap van de in 2008 overleden collectioneur Hans Terbruggen.

wijnproeverij de kasteelhoeve

Op het Panoramadeck vindt u naast een solopresentatie van de Italiaanse schilder Giovanni Tommasi Ferroni ook de bar van Wijnkoperij De Kasteelhoeve. Daar laat men u graag kennismaken met de fantastische wijncollectie onder het genot van de kunst en het formidabele uitzicht!