Art by Tar Stand 10

  • Beauty and the beach. Mixed media kunstwerk van Brigitte Bardot. Het kunstwerk is een mix vanhandmatig schilderen en crafting, digitale kunst en kunst met epoxyhars. Gemonteerd op een aluminium oppervlak. 98 x 70 cm (Verkrijgbaar in verschillende maten).

    Beauty and the beach. Mixed media kunstwerk van Brigitte Bardot. Het kunstwerk is een mix vanhandmatig schilderen en crafting, digitale kunst en kunst met epoxyhars. Gemonteerd op een aluminium oppervlak. 98 x 70 cm (Verkrijgbaar in verschillende maten).

  • I have my eye on you. Mixed media kunstwerk van Brigitte Bardot. Het kunstwerk is een mix vanhandmatig schilderen en crafting, digitale kunst en kunst met epoxyhars. Gemonteerd op een aluminium oppervlak. 98 x 70 cm (Verkrijgbaar in verschillende maten).

    I have my eye on you. Mixed media kunstwerk van Brigitte Bardot. Het kunstwerk is een mix vanhandmatig schilderen en crafting, digitale kunst en kunst met epoxyhars. Gemonteerd op een aluminium oppervlak. 98 x 70 cm (Verkrijgbaar in verschillende maten).