first art fair: VERZET!

Gezien de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus en de verscherpte maatregelen, is besloten de First Art Fair te verzetten naar donderdag 24 tot en met zondag 27 maart 2022.

De FIRST ART FAIR is een sprankelende beurs voor hedendaagse kunst. De derde editie van de beurs wordt gehouden van donderdag 24 tot en met zondag 27 maart 2022. De First Art Fair is de enige beurs waar zelfstandige kunstenaars en galerieën zich gezamenlijk presenteren. Op de beurs vind je schilder- en beeldhouwkunst, glas, fotografie en juwelen van honderden gerenommeerde en jonge kunstenaars verdeeld over de stands van circa 25 galerieën en ruim 75 kunstenaars uit heel Nederland.

Bekijk hier het fotoalbum van de eerste editie, gehouden in januari 2018: FOTOALBUM

Tijdens de beurs organiseren we Artist Talks voor kunstliefhebbers die hun kunstbegrip willen verdiepen.

De beurs vindt plaats in de Passenger Terminal Amsterdam, gelegen aan het IJ, waar zomers de grote cruise-liners aanmeren en waar ’s winters culturele evenementen plaatsvinden.

OPENING

De First Art Fair wordt op donderdag 24 maart feestelijk geopend door Sylvana Simons, partijleider van BIJ1 en namens die partij lid van de Tweede Kamer en fractievoorzitter. Als openingshandeling zal zij het portret onthullen dat Wim Heldens, wiens werk op de First Art Fair wordt gebracht door Galerie Mooiman uit Groningen, van haar heeft gemaakt. Het portret zal op de First Art Fair voor het eerst te zien zijn.

 

 

OPENINGSTIJDEN

Donderdag 24 maart van 16.00 – 21.00 uur (opening)
Vrijdag 25 maart van 11.00 – 21.00 uur
Zaterdag 26 maart van 11.00 – 18.00 uur
Zondag 27 maart van 11.00 – 18.00 uur

TOEGANGSPRIJZEN

Aan de kassa:
Volwassenen: € 12,50
< 18 Jaar: € 8,-
Kinderen tot 12 jaar: gratis

ADRES, ROUTE EN PARKEREN

Passenger Terminal Amsterdam is gelegen aan Piet Heinkade 27, 1019 BR Amsterdam.
De locatie is uitstekend bereikbaar via auto, tram, trein en boot. Er is een openbare parkeergarage onder de PTA (betaald parkeren). Klik hier voor verdere informatie.
Voor overige informatie neem contact op met info@firstartfair.nl of bel naar 020-6264020

PRAKTISCHE INFORMATIE TEN AANZIEN VAN COVID-19

Bij binnenkomst in de PTA dient een geldig coronatoegangsbewijs getoond te worden, waaruit vaccinatie, herstel, of een negatieve testuitslag – niet ouder dan 24 uur – blijkt, alsmede een geldig identiteitsbewijs. Op www.coronacheck.nl is informatie te vinden over het downloaden van de app, of het uitprinten van een alternatief op papier.

De First Art Fair volgt de meest recente maatregelen van het RIVM. Indien de huidige maatregelen wijzigen zal de First Art Fair haar beleid aanpassen om aan de door de overheid gestelde richtlijnen te voldoen.

OVERIGE INFORMATIE

Fotograferen is alleen toegestaan met toestemming van de exposant. Honden worden op de beursvloer niet toegestaan. Grote tassen en rugzakken dienen bij de garderobe in bewaring te worden gegeven. De beurs wordt streng beveiligd en de beveiliging is bevoegd te visiteren.