Menu

HOTELINFORMATIE

Het Lloyd is een bijzonder hotel. Ons iconische gebouw aan het IJ heeft 117 volstrekt unieke kamers in alle soorten en maten voor elk budget. Bij het Lloyd voelt iedereen zich welkom.

Op 150 meter van het hotel bevindt zich de tramhalte Rietlandpark. Vanaf hier is het 2 haltes naar de Passenger Terminal, en 3 haltes naar het Centraal Station van Amsterdam. Het Leidseplein en de Jordaan zijn eveneens binnen 15 minuten te bereiken met de tramlijn 7.

Speciaal voor bezoekers en deelnemers van de FIRST ART FAIR biedt het Lloyd Hotel 15% korting aan voor iedere kamercategorie.

Budget kamer met gedeelde badkamer
Economy kamer
Comfort kamer
Superior kamer
Suite

Deze prijzen zijn inclusief bediening en BTW, maar zijn exclusief 7% citytax en exclusief ontbijt. Voor het ontbijtbuffet wordt € 17,50 per persoon, per dag berekend. Het is echter ook mogelijk om op a la carte basis ontbijtgerechten van de menukaart te bestellen.

U kunt de kamers direct boeken via de website www.lloyd.nl  gebruik daarbij de promocode FIRSTARTFAIR om gebruik te maken van de speciale prijzen. Uiteraard kunt u ook telefonisch een reservering plaatsen.

Het Lloyd Hotel beschikt ook over een restaurant waar u heerlijk kunt dineren. Lloyd restaurant serveert een uitgebreide menukaart met klassieke Europese gerechten. Wij hebben verschillende vegetarische, veganistische en glutenvrije opties. De gerechten worden in huis bereid, met vlees en vis uit duurzame bronnen en biologische groenten zo dicht mogelijk bij huis gekweekt. Wij zijn trots op onze leveranciers en kennen ze goed. We bereiden eigentijdse gerechten met een verrassende draai.

Kijk op de website voor meer informatie over het hotel.

Lloyd Hotel
Oostelijke Handelskade 34
1019 BN Amsterdam
Tel. receptie: 020 561 3636
Tel. reserveringen: 020 561 3607
fax:+31 (0)20-561 36 00
www.lloyd.nl