Menu

HOTELINFORMATIE

Het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is het eerste ‘een tot vijf sterren’ hotel van de wereld. Het is gevestigd in een gerenoveerd gebouw uit 1920 en is een ware showcase voor Nederlands design. Kamers zijn ingericht met hedendaags ontwerp wat perfect past in de historische setting. Zowel in de openbare ruimtes als in de kamers, is gratis draadloos internet beschikbaar. Daarnaast beschikken alle kamers over satelliettelevisie. De een-sterren kamers hebben een gedeelde badkamer en toilet op de gang. Voor de kamers geldt hoe hoger de sterrenclassificatie, hoe groter de kamer en exclusiever het design is. Veel van onze 117 kamers zijn uniek; ontworpen als een verrassing voor de gasten.

Op 150 meter van het hotel bevindt zich de tramhalte Rietlandpark. Vanaf hier is het 2 haltes naar de Passenger Terminal, en 3 haltes naar het Centraal Station van Amsterdam. Het Leidseplein en de Jordaan zijn eveneens binnen 15 minuten te bereiken met de tramlijn 10.

Speciaal voor bezoekers en deelnemers van de FIRST ART FAIR biedt het Lloyd Hotel de volgende speciale prijzen aan:

1 – ster kamer: € 55,00 per kamer per nacht
2 – sterren kamer: € 75,00 per kamer per nacht
3 – sterren kamer: € 100,00 per kamer per nacht
4 – sterren kamer: € 135,00 per kamer per nacht
5 – sterren kamer: € 185,00 per kamer per nacht

Deze prijzen zijn inclusief bediening en BTW, maar zijn exclusief 5% citytax en exclusief ontbijt. Voor het ontbijtbuffet wordt € 17,50 per persoon, per dag berekend. Het is echter ook mogelijk om op a la carte basis ontbijtgerechten van de menukaart te bestellen.

U kunt de kamers direct boeken via de website www.lloydhotel.com ; gebruik daarbij de promocode FIRSTARTFAIR om gebruik te maken van de speciale prijzen. Uiteraard kunt u ook telefonisch een reservering plaatsen.

Het Lloyd Hotel beschikt ook over een restaurant waar u heerlijk kunt dineren voor een aantrekkelijke prijs. Het menu is gebaseerd op de Franse keuken maar daarnaast staan er ook Zuid-Europese gerechten, snacks en delicatessen op de kaart. De keuken gebruikt traditionele recepten die zonder opsmuk worden bereid, met zo veel mogelijk lokaal geproduceerde ingrediënten. Eieren, vis, vlees en groenten komen van dichtbij en de paté wordt op de fiets gebracht en de menu kaart is seizoensgebonden.

Tijdens de FIRSTARTFAIR biedt het Lloyd Restaurant een 3-gangen menu naar keuze aan voor een vaste prijs van € 30. Voor restaurant reserveringen kunt u telefonisch contact opnemen met het Lloyd Restaurant via 020-5613677

Kijk op de website voor meer informatie over het hotel.

Lloyd Hotel & Culturele Ambassade
Oostelijke Handelskade 34
1019 BN Amsterdam
Tel. receptie: 020 561 3636
Tel. reserveringen: 020 561 3607
fax:+31 (0)20-561 36 00
www.lloydhotel.com